Αυτόματες Γκαραζόπορτες νέας τεχνολογίας

Μοτέρ Γκαραζόπορτας, Μηχανισμοί για Συρόμενες & Ανοιγόμενες Αυλόπορτες, Μηχανισμοί & Μοτέρ για Ρολλά Ασφαλείας, Ρολλά Οικιών, Μπάρες Parking & Γκαραζόπορτες
Μοτέρ Γκαραζόπορτας, Μηχανισμοί για Συρόμενες & Ανοιγόμενες Αυλόπορτες, Μηχανισμοί & Μοτέρ για Ρολλά Ασφαλείας, Ρολλά Οικιών, Μπάρες Parking & Γκαραζόπορτες
Μοτέρ Γκαραζόπορτας, Μηχανισμοί για Συρόμενες & Ανοιγόμενες Αυλόπορτες, Μηχανισμοί & Μοτέρ για Ρολλά Ασφαλείας, Ρολλά Οικιών, Μπάρες Parking & Γκαραζόπορτες
Μοτέρ Γκαραζόπορτας, Μηχανισμοί για Συρόμενες & Ανοιγόμενες Αυλόπορτες, Μηχανισμοί & Μοτέρ για Ρολλά Ασφαλείας, Ρολλά Οικιών, Μπάρες Parking & Γκαραζόπορτες
Μοτέρ Γκαραζόπορτας, Μηχανισμοί για Συρόμενες & Ανοιγόμενες Αυλόπορτες, Μηχανισμοί & Μοτέρ για Ρολλά Ασφαλείας, Ρολλά Οικιών, Μπάρες Parking & Γκαραζόπορτες
Μοτέρ Γκαραζόπορτας, Μηχανισμοί για Συρόμενες & Ανοιγόμενες Αυλόπορτες, Μηχανισμοί & Μοτέρ για Ρολλά Ασφαλείας, Ρολλά Οικιών, Μπάρες Parking & Γκαραζόπορτες

Γκαραζόπορτες

Εξερευνήστε τα νέα συστήματα για αυτόματες γκαραζόπορτες οροφής σε απίστευτα ασυναγώνιστες τιμές!

Νέα αναπτυγμένη ασύρματη τεχνολογία ελέγχου.

Μέγιστη ασφάλεια, άνεση, αισθητική, εγγύηση έως 10 χρόνια...Ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία, πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας.

Μονοκόμματες γκαραζόπορτες

Εξελιγμένα Πάνελ INOVO


 • Δυναμικά, μοντέρνα σχέδια για μονοκόμματες πόρτες οροφής . Η πόρτα γκαράζ με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη.

 • Ένα όνομα, μία υπόσχεση. Εμπιστευθείτε την επώνυμη ποιότητα Smart Doors για μια γνήσια μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής ευρωπαϊκής προέλευσης.

 • Είναι το νούμερο 1 στην Ευρώπη με 14 εκατομμύρια πωλήσεις. Ακολουθώντας τις αρχές μας παραδίδουμε πόρτες στον πελάτη με εγγύηση ποιότητας κατασκευής. Με εξελιγμένη τεχνολογία, πλούσια γκάμα σχεδίων και άνετο και ασφαλή χειρισμό,κρατάμε τον πήχη ψηλά.

10ετή εγγύηση

Η κλασική, διαχρονική μεταλλική πόρτα με ραμποτέ επιφάνεια. Η αγαπημένη μονοκόμματη πόρτα με οριζόντιες ή κάθετες γραμμές κερδίζει τα βλέμματα χάρη στην πάντα μοντέρνα εμφάνισή της.

Τα ευθύγραμμα ραμποτέ σχέδια διατίθενται και με πρακτική ανθρωποθυρίδα, ώστε να μην χρειάζεται να ανοίξετε πλήρως την πόρτα. Διατίθεται ανθρωποθυρίδα και για πλαϊνή πόρτα ανεξάρτητα από την γκαραζόπορτα.

Μονοκόμματες οικονομικές γκαραζόπορτες για ιδιαίτερα σπίτια και κομψούς ανθρώπους. Καθαρές και λειτουργικές γραμμές. Η ελεύθερη επιλογή χρώματος και τα πρόσθετα στοιχεία διαμόρφωσης, συντελούν στη διαμόρφωση μίας τελείως δυναμικής σε στυλ πόρτας.

Αν έως τώρα η πόρτα εισόδου τραβούσε όλα τα βλέμματα, τώρα μπορείτε να διαμορφώσετε και την πόρτα του γκαράζ με το ίδιο υψηλό επίπεδο αισθητικής. Μαγευτείτε από τα κομψά σχέδια και τις αμέτρητες δυνατότητες διαμόρφωσης.

Smart Doors OPPOZITIONS

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής είναι από τις πιο δημοφιλείς πόρτες στην αγορά. Η απλή κατασκευή τους και οι απλές και δοκιμασμένες μηχανικές λύσεις εγγυώνται αξιόπιστη λειτουργία.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 1. Ειδικά επιλεγμένα ελατήρια τάσης που εξισορροπούν το βάρος του φύλλου πόρτας προστατεύονται από ασφάλειες που προστατεύουν από πιάσιμο των δακτύλων.

 2. Τα ρουλεμάν εξασφαλίζουν μακρά και αθόρυβη λειτουργία.

 3. Το κλείδωμα δύο σημείων παρέχει ασφάλεια έναντι μη εξουσιοδοτημένου ανοίγματος της γκαραζόπορτας.

 4. Μια πόρτα με μια έκδοση μόνωσης μπορεί να παραγγελθεί για να βελτιώσει τη θερμομόνωση του γκαράζ.

 5. Το κέλυφος της πόρτας είναι κατασκευασμένο από χαλύβδινο φύλλο, το οποίο εξασφαλίζει τη σωστή ακαμψία του.

Απολαύστε την άνεση να ζείτε!

Οι αποκλειστικές γκαραζόπορτες οροφής Design διαθέτουν αρμονική εμφάνιση με την πόρτα εισόδου του σπιτιού. Αυτό το καλόγουστο μοντέλο έχει σχεδιαστεί για υψηλές απαιτήσεις. Η ποικιλία διαμορφώσεων αφήνει ελεύθερη τη δημιουργικότητα του καθενός, ώστε να προσθέσει μια προσωπική πινελιά. Ολόλευκη με λεπτομέρειες από μέταλλο , γυαλί, η ξύλο, η μονοκόμματη γκαραζόπορτα μαγνητίζει το βλέμμα.

Η μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής Up and Over είναι ο πιο δημοφιλής τύπος πόρτας γκαράζ στην Ελλάδα για πολλά χρόνια, η απλότητα της λειτουργίας και η πολυμορφία του σχεδιασμού των πλαισίων είναι ένας βασικός παράγοντας. Οι πόρτες γκαράζ "Up" και "Over" μπορούν να έχουν ένα τυποποιημένο μέγεθος ή να κατασκευασθούν ακριβώς στα μέτρα του οικοδομικού ανοίγματος. Διατίθενται σε χάλυβα, ξύλο και αλουμίνιο, σε διάφορα σχέδια και φινιρίσματα. Πολλά σχέδια έχουν ενσωματωμένα παράθυρα για φυσικό φωτισμό του γκαράζ. Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες είναι διαθέσιμες σε χειροκίνητες και αυτόματες .Η πόρτα προεξέχει από το πλήρως ανοιγμένο πλαίσιο περίπου ένα τρίτο μπροστά από το υπό πλαίσιο, σχηματίζοντας ένα θόλο. Ο μηχανισμός θα μετατρέψει εύκολα και με ασφάλεια την αυτόματη λειτουργία ,με τον μικρότερο δυνατό εξοπλισμό. Η πόρτα γκαράζ Up and Over εξακολουθεί να είναι η πιο ευέλικτη όταν πρόκειται για διαφορετικά υλικά και σχέδια. Η δομή της είναι έτσι ώστε να μπορεί να μπορεί να κατασκευαστεί και να επενδυθεί από μια σειρά υλικών όπως χάλυβα, fiberglass, αλουμίνιο και τα περισσότερα είδη ξυλείας.

Ασφάλεια και άνεση για εσάς και την οικογένειά σας μόνο σε εμάς. Τώρα μπορείτε να είστε απόλυτα ασφαλής. Υπόδειγμα εξοπλισμού υψηλής ασφάλειας της μονοκόμματης γκαραζόπορτας είναι τα εύκαμπτα προστατευτικά καλύμματα από τους βραχίονες των μοχλών. Καλύπτουν πλήρως την επικίνδυνη περιοχή, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο πιασίματος δακτύλων ή τραυματισμού. Τόσο υψηλά στάνταρ ασφάλειας θα βρείτε μόνο στις μονοκόμματες γκαραζόπορτες Smart Doors.

H τεχνολογία παίζει τον κύριο ρόλο!

Πολλαπλή ασφάλεια.

Το σύστημα πολλαπλών ελατηρίων αποκλείει το ενδεχόμενο πτώσης της πόρτας. Στην σπάνια περίπτωση που σπάσει κάποιο από τα ελατήρια, η πόρτα συγκρατείται από όλα τα υπόλοιπα, άθικτα ελατήρια. Μάλιστα η απόσταση μεταξύ των περιελίξεων των ελατηρίων είναι τόσο ελάχιστη που είναι πρακτικά αδύνατο να χωρέσουν ανάμεσα ακόμη και παιδικά δάκτυλα.

Απόλυτη σφράγιση

Ο ειδικά διαμορφωμένος βραχίονας του μοχλού πιέζει την πόρτα κατά το κλείσιμο καλά πάνω στην κάσα. Έτσι δεν μένει κανένα κενό μεταξύ της πόρτας και του πλαισίου. Η πόρτα είναι ερμητικά κλειστή.

Καλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία

Η μοναδική περιστροφική ασφάλεια της μονοκόμματης γκαραζόπορτας στερεώνει τις γωνιές των φύλλων της πόρτας στο πλαίσιο και έτσι κλειδώνει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από ότι οι συμβατικές κλειδαριές με ράβδο. Το άνοιγμα της πόρτας με μοχλό καθίσταται πρακτικά αδύνατο. Με έναν προαιρετικό πρόσθετο εξοπλισμό που μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα μόνοι σας, η πόρτα κλειδώνει και πάνω.

Άνετος χειρισμός

Προκειμένου να μπορείτε να χειρίζεστε την αυτόματη μονοκόμματη πόρτα σας απλά και άνετα, η πόρτα σας παρέχει τον κατάλληλο φορητό και σταθερό εξοπλισμό για όλες τις πιθανές δυνατότητες τοποθέτησης.

Νέα μοτέρ κίνησης από την somfy

Η Smart Doors έχει προσαρμόσει μιά μεγάλη γκάμα σε τυποποιημένες διαστάσεις για τις ανακαινίσεις επακριβώς όπως στις παλιότερες πόρτες. Με αυτά τα τυποποιημένα μεγέθη εξοικονομείτε αφενός χρόνο και αφετέρου χρήματα για να αποκτήσετε την νέα αυτόματη γκαραζόπορτά σας.

Ανακαίνιση εντός της ημέρας.

Γρήγορη αντικατάσταση.

Εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή πόρτας. Η μεγάλη γαλβανισμένη κάσα και οι οριζόντιες ενισχύσεις του φύλλου της πόρτας δίνουν στην μονοκόμματη γκαραζόπορτα μεγάλη σταθερότητα. Απλή τοποθέτηση Με τα αγκύρια στερέωσης και τα ρυθμιζόμενα αγκύρια γενικής χρήσης η τοποθέτηση δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Απόλυτη ασφάλεια Αξιόπιστη προστασία και δοκιμασμένη ασφάλεια

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες διαθέτουν αξιόπιστα συστήματα προστασίας από πτώση και τυχόν άλλες φθορές.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ασφαλής γκαραζόπορτα του είδους. Και η αντιδιαρρηκτική προστασία είναι δεδομένη χάρη στα συστήματα ασφάλισης, ανεξάρτητα από το αν επιλέξετε πόρτα με αυτόματη ή χειροκίνητη λειτουργία.

Πολύσπαστες γκαραζόπορτες exclusive

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η κατασκευή δημιουργείται από ειδικά σχεδιασμένα πλαίσια προσαρμοσμένα για τοποθέτηση σε ανοίγματα χωρίς μεταλλικά ή πλαϊνά διαστήματα ή με ακανόνιστη επιφάνεια τοίχου. Ένα μέρος της κατασκευής είναι ένα σύστημα μάσκας που γίνεται στο χρώμα του θόλου της πόρτας, το οποίο θα εγγυάται την αισθητική εμφάνιση της πόρτας, χωρίς την ανάγκη για σοβάτισμα.

Οι γκαραζόπορτες RenoSystem επιλύουν πολλές πιθανές καταστάσεις που προκύπτουν σε περίπτωση αντικατάστασης της πόρτας γκαράζ, υποθέτοντας ότι το κτίριο είχε προηγουμένως μια πόρτα με άλλες απαιτήσεις κτιρίου, π.χ. μια κεκλιμένη ή ασταθής κατασκευή.

Η δομή προσαρμόζεται έμμεσα σε υπάρχουσες επιφάνειες μέσω ενός συστήματος γωνιών, το οποίο μαζί με τις μάσκες χρησιμεύουν ως υποκατάστατο των στοιχείων τοιχώματος που λείπουν.

Νέο Μοντέλο Πόρτας Γκαράζ CONNECT

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ , ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΜΕ ΣΤΥΛ.

Προσφέρουμε ποιοτικές σπαστές γκαραζόπορτες οροφής από τους καλύτερους κατασκευαστές στην αγορά.

Όλες οι διαθέσιμες θωρακισμένες πόρτες γκαράζ είναι ανοιγόμενες στην οροφή με μεγάλη ποικιλία σε διαστάσεις για κάθε είδους παραλλαγή εγκατάστασης.

Το σύστημα λειτουργίας του κάθετου μηχανισμού εγγυάται μεγάλη εξοικονόμηση χώρου .

Κομψά σχέδια, ποικιλία χρωμάτων συνδυάζονται με υλικά πού είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας με εξαιρετικές συνθήκες εγγύησης . Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην τήρηση των αυστηρών προτύπων όσον αφορά την αντοχή στη διείσδυση ανέμου και νερού , καθώς και τη διαπερατότητα του αέρα. Αυτές οι παράμετροι έχουν αντίκτυπο στην παράταση της διάρκειας ζωής της πόρτας και συμβάλλουν στη διατήρηση της εμφάνισής της για πολλά χρόνια.

Χαρίστε στον εαυτό σας μια ευκολότερη και πιο άνετη ζωή!

Εξοικονόμηση χώρου Οι σπαστές πόρτες ανοίγουν κατακόρυφα προς τα πάνω και σύρονται στην οροφή προς εξοικονόμηση χώρου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τον χώρο εντός και προ του γκαράζ για στάθμευση. Ποικίλες δυνατότητες τοποθέτησης

Οι σπαστές γκαραζόπορτες Smart Doors εξοπλίζονται και στις τέσσερις πλευρές με εύκαμπτα και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες λάστιχα στεγανοποίησης, τα οποία προστατεύουν το γκαράζ από τον άνεμο και τη βροχή. Το λάστιχο στο τελικό προφίλ έχει μεγάλο μέγεθος και καλύπτει ακόμα και μικρές ανωμαλίες του δαπέδου.

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια πού ξεχωρίζει!

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 1. Τα ειδικά διαμορφωμένα πάνελ της γκαραζόπορτας (από το εσωτερικό και το εξωτερικό) καθιστούν αδύνατο το πιάσιμο των δακτύλων στο μέρος όπου είναι ενωμένα και σε μέρη όπου έχουν τοποθετηθεί μεντεσέδες και ράουλα.

 2. Η προστασία σπασίματος συρματόσχοινου προστατεύει από την αυτόματη πτώση των φύλλων της πόρτας σε περίπτωση βλάβης.

 3. Οι ενσωματωμένες διατάξεις ασφαλείας σε περίπτωση σπασίματος ελατηρίου στρέψης εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια.

 4. Τα περιφερειακά λάστιχα εξασφαλίζουν σωστή θερμική και ακουστική μόνωση.

 5. Η προστασία υπερφόρτωσης σε περίπτωση επαφής με εμπόδιο, σταματά την κίνηση της πόρτας και στη συνέχεια μετακινείται προς τα πίσω.

 6. Τα φωτοκύτταρα παρέχουν μια στάση της πόρτας και της επιστροφής της στην ανοικτή θέση, όταν στην δέσμη τους περάσει ένα εμπόδιο. (Προαιρετικό)

Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες αναπτύσσονται ραγδαία ως μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές πόρτας γκαράζ παγκοσμίως. Η δύναμή τους και η ασφάλεια είναι μόνο μερικά από τα πολλά οφέλη που δικαιολογούν αυτή τη δημοτικότητα. Είναι γνωστές ως «τμηματικές» πόρτες λόγω της κατασκευής τους, αποτελούμενες από ξεχωριστά τμήματα που ανοίγουν κάθετα. Αυτό σημαίνει ότι οι τμηματικές πόρτες μπορούν να εγκατασταθούν σχεδόν σε κάθε άνοιγμα .

Οι περισσότερες σπαστές πόρτες είναι διπλού τοιχώματος ως στάνταρ, με πάνελ γεμάτα με μονωτικό αφρό από 40mm έως 45mm. Αυτά τα τμήματα κατασκευάζονται γενικά από γαλβανισμένο χάλυβα για αντοχή και μακροζωία. Οι τμηματικές πόρτες γκαράζ ανοίγουν και κλείνουν κατακόρυφα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χώρος γύρω από το άνοιγμα.

Ο μηχανικός σχεδιασμός μιας πολύσπαστης πόρτας γκαράζ διαφέρει σημαντικά από τις πόρτες γκαράζ Up and Over. Το σύστημα ελατηρίων παρέχει πολύ πιο ομαλή λειτουργία από μια συμβατική μονοκόμματη γκαραζόπορτα, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε ανοίγματα μεγάλου μεγέθους. Όλες οι τμηματικές πόρτες γκαράζ μπορούν να λειτουργούν είτε με το χέρι είτε με τηλεχειρισμό, αλλά παραμένουν ομαλές και ήσυχες και στις δύο περιπτώσεις χάρη στην άψογη τεχνολογία, τον άψογο σχεδιασμό και τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Οι τμηματικές πόρτες είναι κατά μεγάλο μέρος κατασκευασμένες από γαλβανισμένο χάλυβα, αν και είναι διαθέσιμες και πόρτες από αλουμίνιο,plexy glass και ξυλεία.

Minimal γκαραζόπορτες στα μέτρα σας!

Τα σχέδια της πόρτας είναι διαθέσιμα σε ταμπλαδωτό, ραμποτέ ,με μία ρίγα ,με μικροραβδώσεις η flat.

Άνεση και εμφάνιση, η επιλογή είναι δική σας .Τρία είδη πάνελ, μία ποιότητα Οι χαλύβδινες σπαστές γκαραζόπορτες διατίθενται ανάλογα με τις ανάγκες σας σε τρία είδη πάνελ. Μακρόχρονη προστασία για αντοχή σε όλους τους καιρούς χάρη στο γαλβανισμένο υλικό με το πανίσχυρο αστάρωμα πολυεστερικής βαφής πούδρας. Οι γκαραζόπορτες μονού τοιχώματος αποτελούν την πιο οικονομική λύση είναι ιδανικές για γκαράζ που δεν βρίσκονται σε επαφή με άλλα κτίρια και έτσι δεν χρειάζονται θερμομόνωση. Οι γκαραζόπορτες διπλού τοιχώματος 2cm με την ικανοποιητική θερμομόνωση αποτελούν την λύση, όταν το γκαράζ σας είναι συνδεδεμένο με το σπίτι ή αν υπάρχει πρόσβαση στο σπίτι από το γκαράζ. Οι γκαραζόπορτες πόρτες διπλού τοιχώματος 4cm προσφέρουν την καλύτερη δυνατή μόνωση.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

Ανακαίνιση εντός της ημέρας.

Γρήγορη αντικατάσταση


 • Γκαραζόπορτες Design η κλασσικές, φυσικά με τον κατάλληλο μηχανισμό κίνησης χαρακτηρίζονται από υψηλή σχεδίαση και άνεση.

 • Γι' αυτό διατίθενται αποκλειστικά ως αυτόματες γκαραζόπορτες.

 • Επιλέξτε την πόρτα που σας ταιριάζει. Χειροκίνητες ή αυτόματες σπαστές γκαραζόπορτες Smart Doors για περισσότερη ασφάλεια και αντιδιαρρηκτική προστασία

Γκαραζόπορτες - οι Πόρτες του μέλλοντος!


 • Δοκιμασμένη τεχνολογία. Άνεση χειρισμού και ύψιστη ασφάλεια.

 • Η ασφάλεια των χρηστών μιας γκαραζόπορτας είναι γιά εμάς πάντα αρχική προτεραιότητα.

 • Προστασία δακτύλων έξω και μέσα και στους μεντεσέδες.

 • Μηχανισμός ελατηρίου έλξης με σύστημα ασφαλείας σε περίπτωση θραύσης ελατηρίου γιά πόρτες εως 3 μέτρα.

 • Οι γκαραζόπορτες μεγαλύτερου μεγέθους και οι γκαραζόπορτες με ενσωματωμένη ανθρωποθυρίδα ή παραδίδονται με μηχανισμό ελατηρίου στρέψης με σύστημα ασφαλείας σε περίπτωση θραύσης ελατηρίου.

 • Οι αυτόματες πολύσπαστες γκαραζόπορτες Smart Doors πληρούν τα υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας.


Σχέδιο, χρώμα, υλικό, η επιλογή είναι δική σας!

Aυτό που μας διαφοροποιεί είναι η ποικιλία των τεχνικών λύσεων και αισθητικής, η μέγιστη εφαρμογή στις τοποθετήσεις και το προσαρμοσμένο μέγεθος για κάθε πόρτα, με πολλά χρώματα και σχέδια για την μέγιστη καλαισθησία σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Βιομηχανικές πόρτες

Ιδανικές για μεγάλα ανοίγματα σε οποιοδήποτε είδος βιομηχανικών κτιρίων. Διατίθεται σε εκδόσεις με πάνελ, τζάμια κ.λ.π. Σύρονται στην oροφή και εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα και αντοχή.

ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Χαρακτηριστικά, Τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται για την κατασκευή πολύσπαστων βιομηχανικών πόρτων είναι της καλύτερης ποιότητας:επιφάνειες από γαλβανισμένη λαμαρίνα βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή, ράγες ολίσθησης και εξαρτήματα από γαλβανισμένη λαμαρίνα, ράουλα ολίσθησης από ανοξείδωτο χάλυβα, καουτσούκ EPDM, προφίλ διέλασης αλουμινίου. Η καλή μόνωση παρέχεται από τα πάνελ πάχους 40 χιλιοστών με αφρώδες υλικό πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας (συντελεστής μεταφοράς θερμότητας 0,49 watt/m *K) και κάλυψη με καουτσούκ EPDM σε ολόκληρο το περίγραμμα της πόρτας καθώς και ενδιάμεσα από τα πάνελ από όπου προκύπτει συντελεστής μεταφοράς θερμότητας για την εγκατεστημένη πόρτα της τάξης των 0,9 watt/m *K.

Η ενεργοποίηση μπορεί να είναι χειροκίνητη και η λειτουργία τους γίνεται με ειδική κυκλική αλυσίδα μετάδοση, ή μπορεί να είναι αυτόματη με τηλεχειριστήριο με δυνατότητα ενεργοποίησης του χειροκίνητου χειρισμού χειριστήριο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Για την προστασία χρησιμοποιούνται ειδικά αντικείμενα: συσκευή ασφαλείας σε περίπτωση θραύσης ελατηρίων και πτώσης της πόρτας, με φωτοκύτταρα και μηχανισμό προστασίας στην ανίχνευση εμποδίων με αυτόματη λειτουργία ή αισθητήρα πίεσης.

Εγγυημένη ποιότητα, προσιτές τιμές!

Προαιρετικά, η πολύσπαστη βιομηχανική πόρτα η ρολό, μπορεί να είναι εξοπλισμένη με παράθυρα, γρίλιες εξαερισμού, με πόρτα διάβασης πεζών, με εξωτερική κλειδαριά κλειδώματος ξεκλειδώματος με αυτόματο εξωτερικό μηχανισμό ενεργοποίησης, με συρόμενο σύστημα με μερική ή ολική ανύψωση, κατακόρυφης ή κεκλιμένης στέγης, πάνελ αλουμινίου με τζάμια διαφανές ακρυλικά μονά ή διπλά. Το χρώμα στις πόρτες μπορεί να είναι άσπρο, ασημί ή μπλε αλλά και οποιοδήποτε άλλο χρώμα κατόπιν παραγγελίας. Τα σχέδια της πόρτας είναι διαθέσιμα σε ραμποτέ με μία ρίγα με μικροραβδώσεις η flat.

Γιατί να επιλέξετε Smart Doors?

Μονωτικές θωρακισμένες γκαραζόπορτες

Σχεδιασμένες για να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες, κρύο, ζέστη, άνεμο και βροχή, οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες κατασκευάζονται για να αντιμετωπίσουν όλες τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Οι σπαστές γκαραζόπορτες αποτελούν την ανώτερη επιλογή για μόνωση, αντοχή στις καιρικές συνθήκες και προστασία από κρούσεις. Οι τιμές μόνωσης βαθμολογούνται στην κλίμακα τιμών "U"

Αυτό σημαίνει ότι μια γκαραζόπορτα smart doors θα διατηρήσει το σπίτι σας πιο ζεστό τον χειμώνα η πιό δροσερό το καλοκαίρι και θα μεγιστοποιήσει την ενεργειακή απόδοση,οπότε η θερμότητα και η ενεργειακή απόδοση είναι μια προτεραιότητα, μια γκαραζόπορτα είναι η μόνη έξυπνη επιλογή και ως μία από τις καλύτερες μονωμένες πόρτες που είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη οι αυτόματες γκαραζόπορτες είναι μια μεγάλη επένδυση. Αυτή η απόδοση επιτυγχάνεται χάρη στο μοναδικό σύστημα στεγανοποίησης που αναπτύχθηκε από το εργοστάσιο. Όλοι οι βραχίονες κυλίνδρων είναι πλήρως ρυθμιζόμενοι από τον εγκαταστάτη διασφαλίζοντας έτσι ότι η πόρτα έρχεται σε πλήρη επαφή με το σφράγισμα της πόρτας, ελαχιστοποιώντας τις απώλειες θερμότητας.


Εγγύηση αυτόματης πόρτας γκαράζ

Μια ολοκληρωμένη 10ετής εγγύηση πάνελ εγγυάται μια γκαραζόπορτα smart doors ,που θα προσφέρει χρόνια χωρίς προβλήματα χρήσης, oι διπλές επενδυμένες με ψευδάργυρο χαλύβδινες επιφάνειες του τοιχώματος διατομής των θυρών είναι γεμάτες με αφρό πολυουρεθάνης υψηλής πυκνότητας. Ενώ αυτό το πρωταρχικό σχέδιο έχει ως σκοπό την παροχή ασυναγώνιστης μόνωσης, παρέχει επίσης αξιοσημείωτη αντοχή και ανθεκτικότητα. Το εξωτερικό περίβλημα είναι τελειωμένο σε βαφή πολυεστερική βιομηχανικής ποιότητας PUR, τη καλύτερη ποιοτική βαφή οποιασδήποτε μεγάλης κατασκευής. Αυτή η εξαιρετικά ανθεκτική επιφάνεια θα αντέξει μικρότερα χτυπήματα και θραύσματα καλύτερα από τα φθηνότερα χρώματα που χρησιμοποιούνται από άλλους κατασκευαστές. Πολλοί προμηθευτές τμηματικών θυρών θα παραθέτουν μια 10ετή εγγύηση φινιρίσματος πάνελ, αλλά η λεπτή εκτύπωση είναι γεμάτη με εξαιρέσεις, ακόμη και μερικές φορές απαιτούν οι πόρτες να προστατεύονται από το άμεσο ηλιακό φως!

Οι πόρτες εξισορροπούνται από ένα μοναδικό σύστημα ελατηρίων. Τα ελατήρια είναι επικαλυμμένα με προστατευτική λάκα και κατασκευασμένα με ακρίβεια από υψηλής αντοχής χάλυβα. Ο έλεγχος ποιότητας και τα σύγχρονα μηχανικά συστήματα επιτρέπουν στην σπαστή πόρτα να παράγει μια υψηλότερη ποιότητα ελατηρίου από ότι οι άλλοι κατασκευαστές πόρτας γκαράζ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η SMART DOORS είναι ο μόνος σημαντικός προμηθευτής που επιβεβαιώνει την εγγύηση κύκλου λειτουργίας των 25.000 με όρους εγγύησης του προϊόντος σας. Με βάση 6 ανοικτούς και κλειστούς κύκλους ημερησίως αυτή η εγγύηση ισοδυναμεί με 16 χρόνια συνηθισμένης χρήσης!


Ασφάλεια θωρακισμένων γκαραζοπορτών

Οι γκαραζόπορτες είναι μακράν η ασφαλέστερη επιλογή για το γκαράζ σας, πάνελ με μόνωση από χάλυβα πάχους 40mm κλειδώνουν σταθερά στη θέση τους όταν η πόρτα κλείσει και ο ισχυρός κινητήρας ​​αντιστέκεται στη δύναμη που ασκείται στην πόρτα, καθιστώντας αδύνατο το άνοιγμα χωρίς ενεργοποίηση από το χρήστη. Ο μηχανικός σχεδιασμός του βραχίονα του μοτέρ αντιστέκεται σε οποιαδήποτε εξωτερική δύναμη που εφαρμόζεται σε μια προσπάθεια ανοίγματος της πόρτας.

Το σύστημα αυτό διαθέτει μηχανισμό ασφάλισης , ο οποίος ασφαλίζει το σταθερό σημείο του φορείου στον οδηγό αν εφαρμοστεί εξωτερική δύναμη στην πόρτα.

Σε αντίθεση με τις λεπτές πόρτες από χάλυβα μονής επένδυσης και τις πόρτες ρολού, μια τμηματική πόρτα γκαράζ είναι ουσιαστικά αδιαπέραστη από μία διάρηξη. Θα απαιτηθούν σίγουρα εργαλεία ηλεκτρικού ρεύματος (και πολύ θόρυβο και αναταραχή!) για να διεισδύσουν στην πόρτα για να εισέλθουν μέσα.

Για πρόσθετη ασφάλεια μπορεί επίσης να εφαρμοστεί μια χειροκίνητη λαβή ασφάλισης που αναβαθμίζει την πόρτα σε ένα διπλό σύστημα ασφάλισης, η δύναμη αντίστασης του μοτέρ ισχύος υποστηριζόμενη από ένα μηχανισμό κλειδώματος φυσικού μπουλονιού που μπορεί να αντέξει τεράστια δύναμη.

Επιλογές στύλ γιά όλα τα γούστα

Διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα κλασσικών και σύγχρονων σχεδίων και ταιριάζουν σε κάθε σπίτι υπέροχα. Οι αυτόματες γκαραζόπορτες μπορούν να τελειώσουν είτε σε μια επιφάνεια με ανάγλυφη κλασσική επιφάνεια απομίμησης ξύλου , είτε στο πιο μοντέρνο ομαλό φινίρισμα.

Με σχέδια από 10 πάνελ για να διαλέξετε ανάμεσα σε 25 δημοφιλή χρώματα, έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε την τελική εμφάνιση της πόρτας σας ώστε να ταιριάζει ακριβώς στο στυλ σας.

Αν ψάχνετε για ένα ειδικό χρώμα που ταιριάζει με τις υπάρχουσες πόρτες, τα παράθυρα ή τις προσόψεις σας, τότε οι Smart Doors sectional doors μπορούν να παραδοθούν σε μια σχεδόν απεριόριστη γκάμα χρωμάτων κατόπιν ειδικού αιτήματος.

8 σημεία υπεροχής


Εγγύηση ασφαλείας

Ο μηχανισμός προστατεύει το φύλλο της πόρτας από την πτώση και εξασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία της πύλης στο σύνολό της. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για το σύστημα.


Μακροχρόνια λειτουργία

Το σύστημα καθοδήγησης είναι από γαλβανισμένο χάλυβα. Το σύστημα από χάλυβα είναι μια ισχυρή και αξιόπιστη κατασκευή με υψηλές συνθήκες λειτουργίας.


Αντοχή στη διάβρωση

Ακόμη και σε υγρές συνθήκες, η πιθανότητα διάβρωσης ελαχιστοποιείται. Γι 'αυτό το κάλυμμα και οι γωνιακοί στύλοι είναι βαμμένοι λευκό (RAL9016). Και η βάση των πυλώνων είναι από πλαστικό.


Αξιόπιστη στεγανοποίηση

Οι ρυθμιζόμενοι βραχίονες κύλισης επιτρέπουν την στενή εφαρμογή του φύλλου πόρτας στα λάστιχα, που προστατεύει από τα αέρα και διατηρεί τη θερμότητα στο δωμάτιο.


Ήρεμη κίνηση

Η ομαλή και αθόρυβη κίνηση της πόρτας οφείλεται στα κυλινδρικά έδρανα. Η κλειστή μορφή τους επιτρέπει την αποφυγή υγρασίας και σκόνης (δεν χρειάζεται να αλλάξετε το λιπαντικό).


Αποτελεσματικά θερμομονωτικά

Πάνελ τύπου σάντουιτς είναι γεμάτα με αφρώδη πολυουρεθάνη. Το πάχος τους - 40 mm - διατηρεί θερμότητα μέσα στο γκαράζ.

Η ελαστική και ανθεκτική στην παγωνιά EPDM εξασφαλίζει υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση της πόρτας.


Σχεδιασμός τέλειου πάνελ σάντουιτς

Λόγω του κλειστού περιγράμματος των φύλλων, η στρωματοποίηση του καμβά αποφεύγεται όταν θερμαίνεται στον ήλιο.

Με μια απότομη πτώση της θύρας, 4 στρώματα μεταλλικών μέσων στα σημεία όπου στερεώνονται οι βίδες θα προστατεύσουν επίσης τον πίνακα από τη στρωματοποίηση (σημαντική για βαριές και μεγάλες βιομηχανικές πόρτες).


Υψηλής ποιότητας επικάλυψη

Η επίστρωση πολυουρεθάνης ανθεκτική στην φθορά του πάνελ εμποδίζει τη διάβρωση.

Η κόλλα βερνικιού στο εσωτερικό της χαλύβδινης ταινίας προστατεύει τον πίνακα από τη διόγκωση όταν θερμαίνεται στον ήλιο.