Αρχική Σελίδα
Μηχανισμοί Συρόμενοι
Μηχανισμοί Ανοιγόμενοι
Μηχανισμοί Οροφής
Μηχανισμοί Ρολλού
Μπάρες Parking
Νέα Προϊόντα
Επικοινωνία

ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


 
                              Κορυφαία Ποιότητα & Ασφάλεια                     

ρολά καταστημάτων

Τα ρολά ασφαλείας παρέχουν υψηλή προστασία, είναι αξιόπιστα με προηγμένο ντιζάιν, αναβαθμίζουν το χώρο σας και δημιουργούν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. 
Η ιδανική λύση για εσάς.


           σύγχρονες κατασκευές δημιουργημένες για τούς πιο απαιτητικούς χρήστες.   
 

   Ρολά Καταστημάτων                   Γενικά και Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αθόρυβη λειτουργία                                                  Ηλεκτροκίνηση
Ασφάλεια                                                                       Χειροκίνηση
 Ισχυρή Κατασκευή                                                      Τηλεχειρισμός
 Δέχονται Κλειδαριές                                   Ασφάλεια κατά τη χρήση
 Αντοχή στη χρήση                                                    Τέλειο φινίρισμα
 Χαμηλή Συντήρηση                                        Αντοχή σε ανεμοπίεση


ρολά ασφαλείας σε καταπληκτικές τιμές !Αξιόπιστη προστασία από διάρρηξη

 Περιγραφή
Τα χαλύβδινα μεταλλικά Ρολά Καταστημάτων  είναι ο εύκολος και σίγουρος τρόπος ασφάλισης ανοιγμάτων, σε οικιακό, και επαγγελματικό επίπεδο.
Κατασκευάζονται από προφίλ ατσαλολαμαρίνας και διαθέτουν αυστηρές προδιαγραφές αντοχής και ασφάλειας.Τα ρολά κατασκευάζονται από μονή λαμαρίνα ή και διπλή με εσωτερική μόνωση, ή από φύλλα αλουμινίου με μόνωση, ή από μασίφ σίδερο (δικτυωτά ρολά)
Ανοίγουν  κάθετα  και κινούνται μέσα σε οδηγούς Π ή Ω. Αποτελούνται από περσίδες συνδεδεμένες μεταξύ τους οι οποίες τυλίγονται σε κεντρικό άξονα.
Η κίνησή τους είναι γρήγορη, λειτουργική και δεν καταλαμβάνουν ιδιαίτερο χώρο.
Η ομαλή και αθόρυβη κίνησή τους επιτυγχάνεται χάρη στο συνδυασμό των πλαστικών τελειωμάτων (τάπες) που δεν αφήνουν την πλάγια μετατόπιση των φύλλων και στους οδηγούς που φέρουν διπλά λάστιχα η προφίλ αλουμινίου με βουρτσάκι.
Το τελευταίο κάτω φύλλο (κατωκάσι) είναι  ενισχυμένο προφίλ από ατσαλολαμαρίνα ή αλουμίνιο, που στο κάτω μέρος του φέρει μαλακό λάστιχο που στεγανοποιεί τυχόν ανωμαλίες του δαπέδου.


Η καλύτερη αντιδιαρρηκτική προστασία !
Τα ρολά τυλίγονται σε κουτιά ελατηρίων στηριγμένα σε ενισχυμένους άξονες γαλβανιζέ διατομής Φ60 ή φ76 χιλ με ρουλεμάν , ή απευθείας σε άξονες  Φ 159 ως Φ 220 χιλ, χωρίς την υποβοήθηση ελατηρίων.
Η ασφάλεια για τη μη απότομη πτώση των ρολλών στα ηλεκτρικά (αυτόματα) ρολλά γίνεται με ειδικό κουζινέτο ασφαλείας , με καστάνια, που μπορεί να είναι ενσωματωμένο και στο μοτέρ τουρολού.

Η ασφάλεια στα ρολά με μοτέρ κεντρικά σε άξονα Φ60 ή φ76 γίνεται με ειδικό ηλεκτρόφρενο που απασφαλίζει με συρματόσχοινο.
Στα μεγάλα ανοίγματα όπου η ανεμοπίεση είναι μεγάλη, μπορούν να τοποθετηθούν ειδικά μεταλλικά άγκιστρα που δεν αφήνουν το ρολό να βγει έξω από τους οδηγούς.

νέες ισχυρές κλειδαριές ασφαλείας ρολών σε διάφορους τύπους
                                                                         
 
Διαθέτουμε Επώνυμα Ρολά Ασφαλείας & Μηχανισμούς από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης.   
 Ανακαίνιση εντός της ημέρας,
  Γρήγορη Αντικατάσταση.


Τα ρολλά μπορεί να είναι χειροκίνητα και να κλειδώνουν πλευρικά με κλειδαριές στους οδηγούς, ή αυτόματα ηλεκτρικά με μηχανισμούς που λειτουργούν με μπουτόν, κλειδαριά μπουτόν, τηλεκοντρόλφωτοκύτταρα κλπ.

                         Επιλέξτε ανάμεσα σε πολλά σχέδια και χρώματα...

Όλα τα αυτόματα ηλεκτρικά ρολλά έχουν σύστημα χειροκίνησης στην περίπτωση διακοπής ρεύματος ή βλάβης , στην οποία αποσυμπλέκεται το φρένο και το ρολό σηκώνεται με χειροκίνητη ώθηση, μανιβέλα ή και αλυσίδα , ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα.
Τα ρολλά είναι από τα πλέον κλασικά συστήματα κλεισίματος, προστασίας και ασφάλισης ανοιγμάτων.

Τα τελευταία χρόνια και με την εξέλιξη της τεχνολογίας τα ρολά βελτιώθηκαν με πολύ γρήγορους ρυθμούς και σήμερα το παραγόμενο προιόν είναι αξιόπιστο και ελεγμένο αλλά και όμορφο, ενώ η εφαρμογή τεχνολογικά εξελιγμένων εξαρτημάτων έλυσε οριστικά τα παλιά και κλασικά προβλήματα των ρολών.

Τα ρολά παραμένουν ασφαλής και αξιόπιστη λύση για την κάλυψη ανοιγμάτων ενώ εξακολουθούν να είναι μια συμφέρουσα  λύση για βιομηχανικούς, επαγγελματικούς χώρους.
   

Νέα Διαφανή Ρολά Ασφαλείας Για Καταστήματα & Γκαράζ.

FULL VIEW
 •   

Με προηγμένο ντιζάιν, αναβαθμίζουν το χώρο σας και δημιουργούν τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Κατασκευάζονται από οριζόντιες βέργες ειδικού κράματος προφίλ αλουμινίου διάστασης 27Χ15mm, η σύνδεση για την δημιουργία του τελικού μοτίβο γίνεται με polycarbonate διαφανές υλικό (τζαμάκι) διαστάσεως 200Χ95, αυτό το καθιστά ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα ειδικά για χώρους καταστημάτων και γκαράζ.Τα διάφανα ρολά panorama είναι άθραυστα και για το λόγο αυτό τα προτείνουμε για περισσότερη ασφάλεια.Προσφέρουν θερμομόνωση και ορατότητα πάνω από 80%, καθώς και προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία.Διατίθενται σε πολλούς χρωματισμούς με τζαμάκια σε 4 αποχρώσεις.Υπάρχει επιλογή χειροκίνητης και ηλεκτροκίνητης κίνησης.

  ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ 2 ΤΥΠΟΥΣ, 

*ΜΕ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΑ ΤΖΑΜΑΚΙΑ,

*ΜΕ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ .

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80%


 


          

                 

Η ασφάλειά σας πρώτα !        

ασφάλεια

Κατασκευασμένα από χάλυβα και αλουμίνιο υψηλής ποιότητας, με προσοχή στη λεπτομέρεια, τα ρολά μας προσφέρουν άνεση και αίσθημα ασφάλειας και επιπλέον μπορούν να εξοπλιστούν με πρόσθετη ασφάλεια.

συμπαγής

Ο χώρος εξοικονόμησης είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των πορτών μας. Χάρη στην κατασκευή που διπλώνει το ρολό σε έναν άξονα που βρίσκεται πάνω από την είσοδο, μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος.

ευστροφία

Τα ρολά ασφαλείας βρίσκουν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες εφαρμογές, πρώτα απ 'όλα χρησιμοποιούνται σε γκαράζ και σπίτια ως πύλες, αλλά και σε πόρτες και παράθυρα, βιτρίνες ή μπαλκόνια.

επιλογές στύλ γιά όλα τα γούστα

Διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα  σχεδίων και ταιριάζουν σε κάθε χώρο υπέροχα. Τα αυτόματα ρολά ασφαλείας μπορούν να τελειώσουν είτε σε μια επιφάνεια με ανάγλυφη κλασσική επιφάνεια απομίμησης ξύλου , είτε στο πιο μοντέρνο ομαλό φινίρισμα.

Με πάνω από 15 σχέδια μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 25 δημοφιλή χρώματα και έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε την τελική εμφάνιση του ρολού  σας ώστε να ταιριάζει ακριβώς στο στυλ σας.

Αν ψάχνετε για ένα ειδικό χρώμα που ταιριάζει με τις υπάρχουσες πόρτες, τα παράθυρα ή τις προσόψεις σας, τότε τα Smart Doors rolling shutters μπορούν να παραδοθούν σε μια σχεδόν απεριόριστη γκάμα χρωμάτων κατόπιν ειδικού αιτήματος.

 Στην smart doors θα βρείτε πάντα τις καλύτερες τιμές στην αγορά !
οικιακά ρολά

Χαλύβδινα η αλουμινίου οικιακά ρολά ασφαλείας, προστατεύουν τα σπίτια και τα διαμερίσματα από πιθανή διάρρηξη. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλειστού τύπου η διάτρητα για πλήρη διαφάνεια.

Κομψότητα & Προστασία
     

     Νέο χαλύβδινο οικιακό Ρολό Ασφαλείας SD 42 
   innovation
 • Ασφαλίστε το σπίτι σας αποτελεσματικά με το νέο ρολό της Smart Doors:
 • Ανώτερη ποιότητα κατασκευής.
 • Είναι κατάλληλα να προστατεύσουν εσάς και τους γύρω σας από κάθε κακόβουλη και κακοπροαίρετη πράξη.
 • Μπορεί να αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον παντζούρι.
 • Η λειτουργία του παντζουριού γίνεται ηλεκτροκίνητα σε συνδυασμό με κατάλληλους μηχανισμούς κίνησης.
 • Προφίλ από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα 
 • Σε πλήθος RAL αποχρώσεων.

untitled.678

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΡΟΛΛΑ

 1. Εξοικονόμηση ενέργειας

  Διατηρώντας μια άνετη θερμοκρασία στο δωμάτιο, τα παντζούρια επιτρέπουν εξοικονόμηση χρόνου για τον κλιματισμό και τη θέρμανση όλο το χρόνο.

 2. Προστασία από θόρυβο και σκόνη

  Με τα κλειστά παντζούρια, το επίπεδο του εξωτερικού θορύβου στο δωμάτιο μειώνεται, η άμμος και η σκόνη στα παράθυρα ελαχιστοποιούνται.

 3. Προστασία από διάρρηξη και αδιάκριτα μάτια

  Τα ρολά προστατεύουν αξιόπιστα τις πόρτες, τα παράθυρα και τα παράθυρα από τη διάρρηξη και τα αδιάκριτα μάτια.

 4. Προστασία του καιρού

  Το καλοκαίρι, τα ρολά κρατούν δροσερά στο σπίτι, ζεστά το χειμώνα, προστατεύονται από τον άνεμο και τις βροχοπτώσεις την άνοιξη και το φθινόπωρο.

 5. Άνεση και ευκολία

  Με το πάτημα ενός κουμπιού, τα παραθυρόφυλλα κατεβαίνουν και ανεβαίνουν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

 6. Αισθητική

  Μια ποικιλία χρωμάτων λύσεων και επιλογών σας επιτρέπει να κάνετε παντζούρια για ένα κτίριο οποιουδήποτε στυλ.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 

Προσφέρουμε διάφορες επιλογές για την τοποθέτηση του ρολού λαμβάνοντας υπόψη την αρχιτεκτονική λύση της πρόσοψης του κτιρίου. Το σύστημα ρολού μπορεί να εγκατασταθεί είτε μέσα στο παράθυρο ή στην πόρτα, η και πάνω από αυτό, τοποθετημένο εξωτερικά η εντός του κτιρίου.


Τα ρολά σπιτιού αποτελούν μια έξυπνη λύση τόσο για την θερμομόνωση, την ηχομόνωση, την ηλιακή ακτινοβολία, όσο και για την ασφάλεια κατά των φυσικών φαινομένων ή των πράξεων βανδαλισμού. Η ενεργοποίηση τους μπορεί να γίνεται είτε χειροκίνητα με ιμάντα, κορδόνι ,ελατήριο ή μανιβέλα, είτε ηλεκτρικά με μπουτόν ή τηλεχειριστήριο. 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΡΟΛΑ Κατασκευάζονται από φυλλαράκια αλουμινίου πολυουρεθάνης,οδηγούς αλουμινίου με βουρτσάκια κατά της σκόνης και προστατευτικό εξωτερικό κουτί από αλουμίνιο τα οποία προσαρμόζεται πολύ καλά στα υπάρχοντα κουφώματα ή για το κλείσιμο ανοιγμάτων βιομηχανικών και εμπορικών εγκαταστάσεων.
 

 ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΑ ΡΟΛΑ Τοποθετούνται πάνω από την κάσα των πορτών ή παραθύρων έχοντας το προστατευτικό κουτί και τους οδηγούς από PVC και ειδικά προφίλ για την εφαρμογή τους στην εκάστοτε κάσα αυτών.. Τα χρώματα για τα εξωτερικά ρολά διαθέσιμα είναι λευκό, καφέ (RAL 8016), απομίμηση ξύλου (μόνο τα φυλλαράκια), και οποιοδήποτε άλλο χρώμα, κατόπιν παραγγελίας. Προαιρετικά, τα ρολά μπορεί να εξοπλίζονται με κλείδωμα ασφαλείας στο κάτω μέρος, και για την αυτόματη ενεργοποίηση, με διακόπτη 
 Το σύστημα ρολού από φυλλαράκια αλουμινίου με θερμομόνωση χρησιμοποιείται από πολλούς και ως γκαραζόπορτα. Οι δυνατότητες εγκατάστασης ποικίλουν, συμπεριλαμβάνοντας και εξωτερικές κατασκευές, όπου χρησιμοποιείτε το προστατευτικό κουτί αλουμινίου. Τα εξαρτήματα από τα οποία κατασκευάζονται τα οικιακά τύπου ρολά, έχουν σχεδιαστεί για ανοίγματα έως 6 m πλάτος, με φυλλαράκια αλουμινίου των 77 χιλιοστών έχοντας μόνωση από πολυουρεθάνη, που εξασφαλίζει ισοθερμική μόνωση, οδηγούς αλουμινίου με βουρτσάκια και λάστιχο EPDM που εφάπτεται στο κάτω μέρος. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι το λευκό, το καφέ (RAL 8019) και απομίμησης ξύλου, ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα κατόπιν παραγγελίας. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής πολλαπλών τρόπων λειτουργίας - ενσύρματη, ασύρματη με ανίχνευση εμποδίου - και αξεσουάρ, εξασφαλίζοντας προηγμένη λειτουργικότητα και ευκολία στο χειρισμό. Προαιρετικά, υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης προφίλ αλουμινίου με παραθυράκια. 


                                            Πτυσσόμενα Κάγκελα

                                                          Κομψότητα & Προστασία
untitled.531


Τα πτυσσόμενα κάγκελα μπορούν να τοποθετηθούν σε πόρτες και παράθυρα και μπορούν να κατασκευαστούν σε όλες τις απαιτούμενες διαστάσεις.

Πλήρως συναρμολογημένο με πριτσίνια και βίδες (χωρίς συγκόλληση), για μεγαλύτερη αντοχή στη διάβρωση.

Γαλβανισμένο ή βαμένο σε 27 τυποποιημένες αποχρώσεις RAL.

Όλα τα εξαρτήματα κατασκευάζονται από γαλβανισμένο χάλυβα

Η επίστρωση από νάιλον του ρουλεμάν και οι αποστάτες από νάιλον παρέχουν σιωπηλή λειτουργία της πτυσσόμενης πύλης.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καθιστά αδύνατη την διάρρηξη της κλειδαριάς από την εξωτερική πλευρά (χωνευτή    κλειδαριά που παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια).

                

  8 λόγοι για να τα επιλέξετε ...

3 mm πάχος λάμας.
Ενδιάμεσο τεφλόν για αθόρυβη λειτουργία.
Ανοιγόμενος μηχανισμός 180 μοιρών.
Χωνευτή κλειδαριά για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Κατασκευή εξ’ολοκλήρου γαλβανιζέ χωρίς κολήσεις.
Σε πλήθος RAL αποχρώσεων.
Αφαιρούμενος τερματικός οδηγός.
Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καθιστά αδύνατη την διάρρηξη της κλειδαριάς από την εξωτερική πλευρά.

ρολά γκαραζόπορτες

Πλήρες σύστημα αυτόματης γκαραζόπορτας ρολού με μηχανισμό ρολού Somfy


    Η γκαραζόπορτα ρολό που εξοικονομεί γιά εσάς πραγματικά πολύ χώρο μπροστά και μέσα στο γκαράζ. Μπορείτε να περάσετε ακριβώς μπροστά από την γκαραζόπορτα γιά να παρκάρετε, αφήνοντας επιπλέον ελεύθερο χώρο στο γκαράζ.        Το προφίλ της πόρτας είναι κατασκευασμένο από φύλλο αλουμινίου,εσωτερικά μονωμένο με πολυουρεθάνη και                          εξοπλισμένο εργοστασιακά με την πιό σύγχρονη τεχνολογία Γαλλικού μηχανισμού κίνησης somfy-simu.

        Πλεονεκτήματα Ρολά Γκαράζ 

 • Έως και 10 επιλογές τοποθέτησης για τα ρολά.
 • Εξοικονόμηση χώρου μπροστά από το γκαράζ - κατάλληλο για γκαράζ με πρόσβαση από το πεζοδρόμιο ή με περιορισμένη πρόσβαση.
 • Ελεύθερη επιφάνεια κάτω από το ανώτατο όριο.
 • Πυρασφάλεια - μπορεί γρήγορα να ανοίξει , είναι δυνατόν να συνδεθεί έκτακτης ανάγκης απελευθέρωση της μονάδας.
 • Αυξημένη αντοχή στον αέρα.

Ο μηχανισμός κίνησης είναι τοποθετημένος εξωτερικά του άξονα για εύκολη συντήρηση. Η κίνηση και το σταμάτημα του ρολού γίνεται ιδιαίτερα ομαλά και αθόρυβα, προστατεύοντας την ίδια την πόρτα.Ο εσωτερικός διακόπτης και ο φωτισμός        γκαράζ είναι ήδη ενσωματωμένα στο εσωτερικό του συστήματος ελέγχου.Μπορεί ακόμη να δεχθεί και φωτοκύτταρα                                                           ασφαλείας για επιπλέον σιγουριά στην λειτουργία του.

                                  Τεχνολογία που παρέχει άνεση και ασφάλεια.

Το σύστημα σπειροειδών ελατηρίων υποβοηθά το μοτέρ κίνησης κατά το άνοιγμα και κλείσιμο της πόρτας.Έτσι προστατεύονται όλα τα μηχανικά στοιχεία.Στην περίπτωση διακοπής ρεύματος μπορείτε να χειριστείτε την πόρτα εύκολα με το χέρι.